De enige beste strategie die u wilt gebruiken voor High pressure tackers

Werk je meteen betreffende lage druk tackers welke werken met maximaal 8 bar, no problem. Doordat de compressoren verder bestaan uitgerust met twee koppelingen vanwege maximaal 8 bar kan geleidelijk overgegaan geraken tot de 22 bar High Pressure machines. Jouw antieke investeringen kunnen uiteraard niet verloren.  

Op deze plaats vindt u dan ook de apparatuur die passend bestaan om in beton of staal te schieten. We beschikken over hardware op gas en op lucht die in staat bestaan teneinde pins in beton tot 60 Newton te schieten.

Het gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) vormt het geoorloofd de compressor regelrecht te posten op de plaats waar u dan ook aan het werk raakt, zonder de gehoor te belasten.

Ernaast kan zijn een afwerking aangaande de ook niet wellicht heel wat mooier en beter mits ons normale spijker. Nieten ofwel krammen worden veel gebruikt in een bouw en ruwbouw.

Hier kan u dan ook ons selectie maken uit onze gespecialiseerde Nietapparaten. We hebben lichte nietapparaten bestemd vanwege folie tot een zware nietapparaten passend wegens emballage, kozijnen en meer.

Tackerplein is ons sites webwinkel wegens Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende gespecialiseerde ondernemers welke zichzelf focussen op een bouw en afbouw in een breedste zin met dit woord.

Tackerplein is een sites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele ondernemers welke zich focussen op de bouw en afbouw in de breedste zin met het woord.

Doch zelfs voor constructies die immers mogelijk bestaan met gas ofwel kruit, is 22 bar High Pressure over Makita een kostentechnisch goedkoop alternatief. Echt indien jouw terugrekent naar een prijs per schot.

Voeg het eerstvolgende telefoonnummer toe met een contactlijst over je smartphone en je kan het via WhatsApp alsnog eerder bereiken: 0615223400

Summier drukverlies in slang. Langduriger slanglengtes tot 100 m geoorloofd, waardoor minder vaak verplaatsen van compressor.

22 bar, daarom kan zijn dit zoveel compacter en lichter. Ze zijn ook niet meer uit een klusbus en bouwplaats weg te overwegen, een tackers en nailers die werken op 8 bar. Ander voor Makita kan zijn een Japans technologisch hoogstandje het werkt betreffende een druk welke welhaast drie keertje zo hoog is: immers 22 bar, High Pressure.

Tackerplein levert naast al die beroemde zien tackers ook een bijbehorende bevestigingsmaterialen here en compressoren.

Doordat daar gewerkt is betreffende een hoge druk aangaande 22 bar, kan daar betreffende High Pressure verder geschoten worden in beton met een karakteristieke kubusdruksterkte met 65 N/mm². En betreffende een AN250HC kunnen dus constructies worden gemaakt die ook betreffende ons gasnailer zodra een kruitschiethamer niet mogelijk zijn.

Natuurlijk afleveren wij ook alle toebehoren voor een tackers welke we verkopen. We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *